SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstanbul Sahada Kalmalıydı
20.12.2023
Ankaragücü maçıyla başlayan kriz devam ediyor. Bu krizin öncesi de var. Fenerbahçe’nin başını çektiği çoğu kulüp Mehmet Büyükekşi’yi istemiyor. TFF yönetiminin yanında birkaç kulüp kaldı. Galatasaray, Pendik gibi. Büyükekşi’yle kulüplerin frekansları uymadı. TFF Başkanı’nın bir sürü salvosu oldu ancak İstanbulspor’un sahadan çekilmesini anlamak zor. 

Maç aslında onlar adına iyi gidiyordu. Ne olduysa bordo mavililerin ikinci golünden önce oldu. İstanbullu oyuncu Trabzon ceza alanında düştü. Darbe almadı. Belki orada bir el darbesini neden görmedi hakem? Denebilir. 

Ancak yüzde yüz hatalı kararlar da verilse takım sahada kalmalıydı. İstanbulspor’un değerli başkanı Ecmel Faik Bey, Trabzonlu. Ve de Trabzonsporlu diye biliyorum. Burası önemli değil. İki kardeş takımın maçı. Bütün Türkiye’nin gözleri önünde kızdım oynamıyorum tavrı olmamış. Buralar böyle kararları kaldırmaz. Ayrıca İstanbulspor, köklü İstanbul Lisesi’nin takımı. Yani tarihi 1 asırdan fazla olan bir lisenin takımı. Bu lig, 2.lig değil. Süper ligde olmaz başkan. Amatörde bile olmaz. 
Trabzonspor iyi bir futbol ortaya koymamasına rağmen, 2-1 öne geçti. Bu durumda 3-0 maçı kazanacak. Ancak akılda kalan şey ne 3 puan ne de 3-0. Tarih İstanbulspor başkanı takımını ligden çekti olarak yazacak. Üstelik haksız yere. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap