SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstanbul’dan Lige Döndü
2.09.2023

Bu tabloyu tüm camia bekliyordu. Bordo mavili takım ligde nereye evrilecek bunu görmek için istim üzerinde bir maç oldu. İlk dakikalarda Enis golünü atarak ben bu takımda oynarım mesajı verdi. Enis, Altınordu altyapısıyla iyi bir santrafor olacağının mesajını veriyor. Hırvat hoca, Umut’la ikisini kombin yapabilirse Trabzonspor iki santrafor kazanır. Böylece Petkoviç gelecek mi gelmeyecek mi kimse beklenti içine girmez.

Maçın tamamına bakmadan ilk devre bordo mavililer defteri kapattı. Atılan gollerin tamamı kanat ortaları. Trabzonspor uzun boylu bir takım. Benkoviç, Enis, Baniya. Stoperlere çok iş düşmedi ancak Baniya ve Benkoviç iyi takımlarla oynanan maçlarda SOS verir. Çıplak gözle ikisini de izledim. İkisi de savruk. Denswill bu takımın birinci stoperi.

İkinci yarı farkın daha da açılmasını bekledik. Öyle de oldu. Önce Bardhi sonra Göktan Gürbüz. Göktan Trabzonspor tarihine geçti. Herkese nasip olmayacak bir an yaşadı.

Trabzonspor’a karşın ev sahibi Kasımpaşa kötü bir takım ve planlama içine girdi. Borcu olmayan, sağlam bir kulüp ama iyi oyunculardan mahrum. Kemal Özdeş önde oynayın diye bağırsa da takım, ağır ve ritimsiz.

Hırvat teknik adam kendi adına kritik bir maça çıktı. Arafta bir yerlerdeydi. Muhtemelen Ertuğrul başkan da öyleydi. Mağlubiyette hocayla yolları ayırmak doğru olmazdı. Ancak camianın beklentisi bu yönde.

Trabzonspor, 5 gol atarak 3 puan aldı. Averajı kötüydü; düzeltti. Moraller kötüydü, o da düzeldi. Geriye transfer kaldı. Onu da Bjelica ve Ertuğrul Doğan bilir. Birkaç transferle bu takım canlanır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap