SON DAKİKA
SON DAKİKA


Herkes Ders Çıkarsın!
2.04.2023

Yeni yönetimin Orhan Ak kararı bu maçtan sonra daha da tartışılacaktır. Özellikle çıkardığı ve oyuna yaptığı müdahalelerle. Maç golle başladı. Deplasman takımı ilk dakikada öne geçti. Kayseri bu golle niyetini belli etmişti aslında. Trabzon’dan en az bir beraberlikle ayrılmak. Trabzonspor hemen cevap verdi. İlk devre ağır tempoda oynanırken ikinci yarıda yüksek tempoyla herkes maçtan zevk aldı. Bu devrede özellikle Uğurcan daha dikkatli olsa en az iki golü yemezdi.

Kayseri birden iki farka ulaştı. Trabzon’da iki farkı yakalamak kolay değil. Eğer iki farkı koruyabilselerdi farkı daha da açarlardı. Trabzonspor, hücum ağırlıklı kadroyla maça başladı Defansı da öne çıkarınca arkada boşluklar verdi. Kaptan Uğurcan da kötü günündeydi. Böyle bir görüntüden iyi bir sonuç çıkması zordu. Kayseri haklı galibiyet aldı. En azından doğru oynadı ve puan cetvelinde Trabzonspor’u yetişti.

Orhan hocaya şunu sormak lazım. Hamsik, Bakasetas Umut ile neden başlamadın? Kayseri güçlü ve seri orta sahası ile maçı alırken Orhan hoca rakibini sadece izledi.

Ertuğrul Doğan hafta içi Orhan Ak kararıyla riskli bir başlangıç yapmıştı. Kayseri mağlubiyeti, Orhan hocayla değil başka bir teknik adamla çalışması gerektiğinin mesajıdır.

Mesajı alır mı almaz mı onu zaman gösterecek ama Trabzonspor’un kaybedecek vakti yok.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap