SON DAKİKA
SON DAKİKA


Haftalar Sonra
9.05.2023

İlklerin yaşandığı bir 90 dakika izledik. Trabzonspor, uzun süredir galibiyeti unutmuştu. 5 maç sonunda galibiyet geldi. Geçen yılın şampiyonu bu sezon ancak 48 puan yapabilmiş. Takımın içini boşaltsalar bile bu olmaması lazımdı. Artık olan oldu, ileriye bakmak lazım. Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, Trabzon atmosferinde ilk maçına çıktı. O da merak ediyordu iç saha maçını. Keşke daha kalabalık tribünler olsa. Hedeflerden uzaklaşınca taraftar sizi bırakıyor. Hırvat teknik adam, ezberleri bozan bir takımla çıkmadı ancak aykırı bir kadro ile maça çıktı. Maçın başında Ankaragücü’nün en etkili oyuncusunun kırmızı görmesi, maçın gidişatını etkiledi. Trabzonspor takımı rakibin 10 kişi kaldığını uzun süre farkedemedi. Çok durağan bir oyun. Hamşik olmasına rağmen orta saha verimsizdi. Umut Bozok, haftalardır devam eden suskunluğunu bozdu.

Geçen yılın gol kralı Trabzon’da ama aynı performans yok. Geçen yılın şampiyonu sahalarda varla yoku oynuyor. Rakip Ankaragücü, Tolunay hocadan sonra oldukça aşama kaydetmiş. Trabzonspor’a karşı kendi oyunlarını oynamaya çalıştılar. Eksik olmasalar belki 1 puan koparabilirlerdi. Trabzonspor’da Bartra zaman zaman ileri çıkarak asist de yaptı.

Yedek kulübesine baktığınızda fotoğraf ortaya çıkıyor. Hırvat hoca kendi oyun sistemini bu haliyle sahaya yansıtamaz. Doğru dürüst 11 bile çıkmayan takımdan çok şey beklememek lazım. Trabzonspor, haftalardır kazanamıyordu. Ligin yukarısından çok çok uzaklarda olan Trabzonspor, iki kritik maça çıkacak. Giresun ve Fenerbahçe. Giresunspor çok kritik yerde, Fenerbahçe şampiyonluk mücadelesinde. Hırvat teknik adam ve takım için zor iki maç öncesi bu galibiyet moral oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap