SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun kafa olarak 1.Lig’de
31.05.2023

BİR yandan 240 gündür deplasmanda kazanamayan Trabzonspor, diğer yanda galip gelirse ligde kalma umudunu koruyacak olan Giresunspor. Komşu şehirler arası her zaman tatlı bir rekabet olur. Trabzonspor camiasının çoğunluğunun fikri Giresun ligde kalsın, Trabzonspor’un iddiası yok. İkinci bir Rize vakası yaşanmasın diye düşündük. Ancak Giresunspor oyuncuları biz bu ligin takımı değiliz der gibi maça başladılar ve öyle de bitirdiler. Trabzonspor daha ilk devrede maçı bitirdi. Arka arkaya iki gol, maçın kaderini az da olsa belli etti. Umut konusunda Trabzonspor taraftarının yanıldığını düşünüyorum. Set oyunu oynayan, kanatları iyi olan takımda Umut iş yapar. Umut hem attı hem de attırdı. Bardhi konusunda olumsuzum, gol atsa da olumsuz bakıyorum.

İKİNCİ yarıda rahat bir Trabzonspor izleriz diye düşündük. Öyle de oldu. 3-0’dan sonraki iş Trabzonspor’un farka gitmesi olurdu. 4. golden sonra Giresunspor ligi hatırladı ama artık çok geçti. Hırvat teknik adam Taha’yı oyuna alarak doğru bir iş yaptı. Seneye Uğurcan olmayabilir. Taha ikinci kaleci olarak devam edebilir mi? Bu maç çok fikir vermedi. Trabzonspor, Hırvat teknik adamla, sonradan açıldı diyebilirim. 4-0’a kadar daha iyi bir takım, sonrasında topu bekleyen bir takım izledik. Bu takım yeni sezonda olmaz. Giresunspor belki düşmedi ama son 2 hafta en büyük düşme adayı. Trabzonspor karşısında son 15 dakikayı saymazsak varlık gösteremedi. Bordo-Mavililer, rakip yok gibi oynadı. Giresun yıllar sonra çıktığı lige tutunmalıydı. Giresun şehri ve camiası takımı, kulübü yalnız bırakmamalıydı. Bir de Hakan hoca takımın başında devam etmeliydi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap