SON DAKİKA
SON DAKİKA


Futbolsuz bu kadar
9.07.2020
 
Bu maça kadar umudumu korudum; Trabzonspor şampiyon olacak dedim ama galiba artık çok zor. Rakip Başakşehir, zor kaybeder, Trabzonspor’un bundan sonraki maçlarını kazanacağı da meçhul. Kendi evinde üst üste iki maçı berabere bitiren takımı kimse şampiyon yapmaz.
İlk devrede Trabzonspor iki penaltı golüyle soyunma odasına avantajlı girdi. Hüseyin hoca, N’diae ve Ekuban’ın durağan oyununu fark edemedi. Ekuban dağınık, N’diae başka bir bölgede oynamanın verdiği acemilikle gezdi durdu. Bunun gibi Ömür de maçı 90 dakika boş koşularla tamamladı.
İkinci devreye Antalya istekli başladı. Eksiklerine rağmen, oyunu isteyen taraf oldu ve sonunda da golü buldular. Trabzonspor son 10 dakika hariç, rakibine baskı kuramadı. Trabzonspor ligin en iyi kalecisi ve forvetine sahip olduğu sezon şampiyonluğu kaybederse yazık olur.
Bordo mavililer, şampiyonluğu kaybederse, defans hattı ve Guilerme, Bilal, Pereira, Campi gibi sıradan oyuncuları kadrosuna kattığı için olacak.
Çok fazla yazacak bir şey kalmadı. Bundan sonra şampiyonluk çok zor. Neler olur, olmaz bilmiyorum ama hocasından, oyuncusuna kadar herkes tartışılacak. En fazla da Ahmet Ali Ağaoğlu ve yönetimi.
İyi futbolcularla futbol oynamadan bu kadar oldu. Hayırlısı olsun.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap