SON DAKİKA
SON DAKİKA


Forvetsiz tek gol
12.05.2021

Maçı anlatan Beinsports spikeri, Konyaspor’un, bu sezon iç sahada en çok şut attığı maçı oynadığını söyledi. Bunu neye yormamız lazım? Orta sahasız bir takım olmanıza mı, kanat beklerinizin sıfıra yakın oynaması mı yoksa takımın 10 kişi oynamasına mı? İki takım da ilk yarıyı oynamadı sayıyoruz. Trabzonspor’un ilk devrede şutu bile yok. ikinci yarıda ikinci şutta Baker’ın serbest vuruşuyla gol geldi. Trabzonspor’u ön alana taşıyacak Bakasetas-Ömür-Baker üçlüsü nasıl bir diyalog içindeyse, hepsi kendi başına oynamaya çalıştı. Abdülkadir Ömür’ü en öne atmalı hoca. Hatta Ömür ikinci santrfor gibi, dönen topları toplamalı. Zaten güçsüz olan Ömür, kaleye de uzak olunca sıfır verimle maçı tamamladı. Bunun yanında Bakasetas daha fazla efor sarfetti ama o da ileri ikiliye uzak kaldı. Rakip Konyaspor Trabzonspor’a göre maçı daha fazla hak etti.

En azından 1 gol fazla daha atmak için gayret ettiler. Trabzonspor net bir santrforu olmadan 1 gol bulabildi. Uğurcan’ın zaman zaman hatalı çıkışları ve kurtarışları oldu. Hafta içi medyada çıkan transfer haberleri kendisini olumsuz etkilemiş. Dur bakalım Uğurcan, bu performans ancak Trabzonspor’a yetiyor. İtalya ve İngiltere’de Konya’daki gibi olursan en fazla 1 maç kaleyi korursun. Sonrası Trabzon’a dönüş… Konyaspor’un daha baskılı oynadığı maçta 1 puan Trabzonspor adına kazanımdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap