SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fiyasko
22.01.2024
Maç sonunda hangi başlığı atmamız gerektiğini uzun süre düşündüm. Sonunda fiyasko başlığında karar kıldım. Nedeni, daha birkaç gün önce 847 milyon lira zarar açıklayan takımdaki oyuncular neye kimin aklıma göre alındı? 

Maça iyi başlayan Trabzonspor iyi bitiren ise Galatasaray. İlk yarı kafa kafaya bir maç, 95. Dakikada tüm fiyaskoları ortaya çıkan bir takım. Bordo mavililerin bu takımını kuranlar taraftarın ve delegenin önüne çıkıp hesap vermelidir. 

İk yarıda Mendy, Visca, Enis, Berat ile maça tutunmaya çalışan Trabzonspor ikinci yarıda birden dağıldı. İlk yarı Galatasaray tempolu oynadı. Herkes ikinci yarı Galatasaray durur diye düşündü ancak Abdullah hoca sarı kırmızı ekibin imdadına koştu. Yaptığı değişikliklerle takımın gücünü düşürdü, futbol kumarı oynadı. Bakasetas ile başlaması gerekirdi. Takımda oyuncu yok ve Bakasetas maç koptuktan sonra oyuna dahil oluyor. Avcı, 

İkinci yarıda bordo mavililerin en büyük hatası Galatasaray’ı yenebiliriz algısına kapılmış olmasıydı. Yahu nasıl olacak bu iş? Galatasaray’ın yedekleri Trabzonspor’da hafta içi antrenmana çıkmasa bile bu maçta direkt oynar. Trabzonspor’un as kadrosunda 3-4 oyuncu dışında hiçbiri süper ligde yarışan takımda kadroya giremez. Hepsi tel tel döküldü. Avcı ne diyecek merak ediyorum? Oyun gelişmedi, skor değişmedi. Tam tersi bir de fark yedi Trabzonspor. 
Avcı’nın 1 gol atıp kazanma refleksinin sonucu. Manisa ile oynamıyorsun işte. Gelir bir takım hesabı keser gider. Bu yenilgide kaleciyi suçlayanlar yanlış adreste. Kalecilik bir durum yok. Galatasaray hak ederek kazandı. Trabzonspor kötü futbolunun faturasını bundan sonra da ödemeye devam edecek. 
Başkanı destekleyen biri olarak bu kadroyu hangi akılla kurduğunu ona sormak isterim? Ve kulübü bu kadar borçlandırıp bu kadar kötü bir takımı kurmayı nasıl becerdiğini

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap