SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fener devam, Trabzon tamam
19.05.2023

İKİ takım arasında ne tür farklar vardı derseniz, golcü ve yetenek farkı derim. Batsiuhai ve Valencia Trabzonspor’da olsa, maç Trabzonspor lehine farklı bitebilirdi. Çünkü Fenerbahçe ortaya oyun gücü koyarak kazanmadı. İlk devrede öyle anlar oldu ki bordo mavililer rakibine 10 dakika top göstermedi. Abdülkadir, Hamsik, Hüseyin, Siopis ilk devrenin iyileriydi. Yenilen ilk golde defans ve kaleci hatası ortak. 1-0’dan sonra Trabzonspor bastırdı ama dengeli ve disiplinli oyununun karşılığını alamadı. İlk yarıda takımda en beğendiğim olay, çok koşmaları ve disiplinli oynamaları. İkinci yarıda daha değişik bir Trabzonspor bekledim. 1-1’i yakalayabilirlerdi. Çünkü ilk yarıda bunun sinyalini vermişlerdi. Özellikle Larsen’in şutu gol olsa, ilk devre 1-1, maç başka bir yere evrilirdi. 

BJELİCA’YI saha kenarında izledim. Duruşunu ve oyun içinde kalmasını beğendim. Devrede değişiklik yapsa, “Büyük hoca, maçı almak istiyor.” Ama ikinci golden sonra değişikliğe gitti. Fenerbahçe’nin oyun gücünü gördükten sonra 2’yi de yese burada maçı döndürebilirdi. Hatta az kaliteli ve ısıran takım dün Fenerbahçe’den en az bir beraberlik alırdı. Şampiyon takım gibi oynamadılar. Trabzonspor da rakibi kadar kötüydü.

TEK fark vinner oyuncular nerdeyse orası kazandı.  Trezequet, Gomez, Gbamin değişikliği takımı daha öne de taşısa yenilen 2 gol ile 3-0, maçı bitirdi. Penaltı öncesinde  net bir pozisyonu harcayan Trabzonspor, hemen sonra golü buldu. Fenerbahçe’de kaleci İrfan maçın yıldızı oldu. İyi kaleci. Altay iyileşse de kaleyi alır hatta Milli takıma gider.Trabzonspor’un takım kalitesi çok düştü. Bu kaliteyi Ertuğrul Doğan nasıl yükseltir, çok emin değilim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap