SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fatura ağırlaşıyor
30.04.2023

Yenilginin mazereti olmaz ancak 10 kişi kalan Bordo-Mavililerin bu maçı alması sürpriz olurdu. Bakasetas atılana kadar kafa kafaya giden oyun, o dakikadan sonra Konya lehine döndü. Hamsik ile 1 fark öne geçmelerine rağmen, bu skoru artıracak hamleleri yapamadılar. Bunda ön alandaki oyuncu yetersizliklerinin payı var. Bir de Trezequet’nin verimsiz oyunu bunda etkin oldu. Hırvat hoca, Umut’u Gomez’den daha değerli g.rmüş olacak ki, ilk 11’de sahaya sürdü. Umut, altı pasta çok net bir pozisyonu heba etti. İlk devre soyunma odasına Trabzonspor galip girse ve 10 kişi kalmasa en azından bir beraberlik ile sahadan ayrılabilirdi. İkinci yarı Konyaspor, maçı domine etti.


Tamamen Yeşil-Beyazlıların hakimiyetinde geçti. Daha farklı de kazanabilirlerdi. Trabzonspor’un özellikle takım savunmasındaki hataları olağan mağlubiyeti getirdi. Hırvat teknik adam oyuna müdahaleler etse de geç kaldı. Gomez’i daha erken oyuna alabilir, Hamsik’e bu kadar sabretmeyebilirdi. Bu sonuçla Trabzonspor, k.tü gidişine devam etti. Geçen sezon bugün şampiyonluk kutlayan camia, buhranı yaşıyor. Geçen sezon kahramanları Avcı ve Ağaoğlu yok, Ertuğrul Doğan var. Fatura ona kaldı. Bu gidişle fatura daha da ağır olabilir. Trabzonspor yönetimini zor günler bekliyor. Bu oyuncu grubuyla çok bir şey beklememek lazım. Yanlış üzerine yanlışlar devam ediyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap