SON DAKİKA
SON DAKİKA


Düşenler, Çıkamayanlar
16.05.2021

Bir şampiyonsuz sezonun daha sonuna geldik. Trabzonspor kötü başladığı sezonu beklentilerin altında bitirerek kimseyi şaşırtmadı. Rakibi Gençlerbirliği’ni de mağlup ederek, son maçını tamamladı.

Bordo mavililer için sıradan bir maç değildi. Yani daha önceki sezonlarda ehemmiyet verilmeyen bazı maçlardan dolayı tatsız olaylar oldu. Bu kez Trabzonspor sahaya çıktı ve kendi oyununu oynadı. Trabzonspor zaten bu kadar oynadı. Ortalaması bu. İlk devrede direkten dönen toplar ve önde oynama isteği ikinci devrede olmasa da sezonu 3 puanla tamamladılar. Sezonu da 71 puanla. Ortalamaya vurursak maç başı 1.69 puan yaptılar. Bunu 2’ye çıkarsalar zaten şampiyondular.

İkinci yarıda Gençlerbirliği son bir nefesle Trabzonspor kalesine yüklendi. Ayite ile güzel de bir gol attılar. Gençlerbirliği Trabzon’a gelmeden ligden maalesef düşmüştü. Galip de gelseler, Kayserispor’un galibiyeti durumunda zaten şansları yoktu. Türk futbolunun köklü kulüplerinden Gençlerbirliği’ni önümüzdeki sezon yeniden süper lige bekliyoruz.

Trabzonspor, golcüsü Afobe ile öne geçti. Sezon boyu hayal kırıklığı yaşatan Afobe’nin gol atmasını çoğu Trabzonsporlu istememiştir. Yeniden takımda kalma ihtimali herkesi korkutuyor çünkü.

Trabzonspor yürüye yürüye maçı kazandı. Sezon içinde zaman zaman koştu ama genelde ağır, temposuz ve rakibi ısıramayan bir Trabzonspor izledik. Yeni sezonda bunlar yaşatmayacak bir takım olacak mı, onu önümüzdeki 1 ay içinde göreceğiz.

Abdullah Avcı, as kadrodaki her oyuncuya görev vererek, çıkabilecek söylentilerin de önüne geçmiş oldu.

Medyada Uğurcan Çakır’ın son maçı diye yazan arkadaşlar var. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanacak kadro için kaleci büyük kayıp olur. Bizden söylemesi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap