SON DAKİKA
SON DAKİKA


Denemeler Bitti Mi?
23.05.2023

Bir takım hedeflerine ne kadar uzaksa, o kadar rahat futbol oynuyor. Geçen hafta Fenerbahçe maçında da sahada rahat bir takım vardı. Karagümrük karşılaşması da bordo mavililer için öyle geçti. 8’de Bartra ile öne geçen takım 14’de golü yedi. 

Herkes yine mi dedi ama Trabzonspor, rakibinin de boş alanlar bırakmasıyla birden öne geçti. Aslında Karagümrük kalecisinin de bunda katkısı çok. Takımın randımanlı oynamasında herkesin kendi görev alanında oynamasının da etkisi var. Sağ bekten sol açık üretmek akıl karı değil. Hırvat Bjelica bana göre doğru işler yapacak. Ben ondan o sinyali aldım ancak elindeki kadro ile fazlasını yapamaz.

Maçın yıldızı Trabzonspor adına Abdülkadir Ömür’dü. Çok koştu; istasyon ve beyin görevi gördü. Bakasetas durgundu.

Trabzonspor çok pozisyon bularak, farklı bir galibiyet aldı. Trezequet geçen haftaki başarılı performansını 2 golle süsledi. Trabzonspor’dan ayrılacağı söylenince kendine gelmeye başladı. Şahsi fikrim, gelecek sezon hedefli bir kadro kurulacaksa Trezequet kadroda kalmalı. Visca yine kendini dinleyerek oynadı. Zaman zaman etkili de oldu.

Haftalardır kayıp olan bordo mavili takım kendi ismine yakışır bir galibiyet aldı. İdeale yakın kadrosu bu olmalı. Yani bu dizilişle ligi bitirmeli. Hırvat hocanın denemeler yapmasına gerek yok. Hele Fener maçı deneme için kötü bir tercihti.

Fatih Karagümrük, bireysel anlamda ligde en yaşlı ve yetenekli oyuncuların olduğu takım. Açık oynadılar, zaman zaman etkili oldular. Bir not Trezequet’in kaleci Batuhan’a çarpıp içeri giren şutu kesinlikle Mısırlı oyuncuya yazılmalı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap