SON DAKİKA
SON DAKİKA


Cumhuriyet Bayramı Ama Futbol Bayramı Değil
30.10.2023
Takımları tartıya çıkardığımızda bir yanda şampiyonluk adayı diğer yanda ligde kalsa iyi diyeceğimiz takım. Hava güzel, zemin harika, Abdullah hoca gelmiş moral de var. Topa sahip olmuşsun ama sahada yoksun. Üretken değilsin. Neredeyse 100 dakika oyna kaleye doğru dürüst şutun olmasın. 

Trabzonspor maça hızlı başladı. Karagümrük ilk yarım saat geride oyunu izleyip ona göre taktik belirledi. Trabzonspor’u ortada durdurup hızlı ataklarla gol şansı denediler. İlk yarı 30’dan sonra maçın 96. Dakikasına kadar Karagümrük Trabzonspor’dan daha takım gibi oynadı. Gole daha yakın taraf kırmızı siyahlı ekipti.

İkinci yarıda Pepe girer işler çözülür diye düşündük ama 70’i bekledi hoca. Oyun çözülmüyorsa ikinci yarıda Pepe, Enis gibi kartlarını oyuna sok. Ama öyle olmadı. Trabzonspor maç boyunca rakibine çok fazla oynama alanı bırakmadı ama kendi de oyunu domine edecek varyasyon yapamadı. 

Oyun kanatlardan çözülür. Hiçbir kanat oyuncusu ileri gidip bir orta kesmez mi? Cılız ortaları saymazsanız Onuachu’ya top bile gelmedi. Bir pozisyon var, gol olabilirdi. O olsa Trabzonspor farkı açabilirdi.

Abdullah Avcı dediğini yaptı. Yan pasla, takımı ve taraftarı uyuttu. Maçın kalitesi de düşüktü. Karagümrük beraberliğe zaten razı. Onlar için 3 puan gibi oldu. Trabzonspor sezonun ilk beraberliğini aldı. Bundan sonra bunlara alışalım. Trabzonspor sürpriz yenilgiler almaz ama alması gereken maçları da alamaz. 

Cumhuriyet 100 yaşında. Trabzonspor takımı maça gelen taraftarına on numara oyunla 100. Yıl galibiyeti hediye etse anısı uzun yıllar hafızalarda kalırdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap