SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu takım finali göremez
19.01.2024

Takım kalitelerini sporcuların kendi kaliteleri belirler. Sporcu takıma derinlik, kalite, zeka ve finalde başarı kazandırır. Manisa’dan başlarsak, bu takımdan bazı oyuncular Trabzonspor’un bu takımında rahat oynar. Kader onları Manisa’ya sürmüş. Trabzonspor takımından da al bazı oyuncuları koy Manisa’ya, orada oynamaya çalışır. Eksikler, sakatlar, Afrika Kupası derken, Trabzonspor bildiğiniz sıra takımıyla zor da olsa turu geçmeyi bildi. Kaleci Uğurcan’ın ikramı gol deplasmandaki Manisa’yı heyecanlandırdı. Mustafa Dalgıç, “Acaba bu- gün bir sürpriz yapar mıyım?” diye hayal kurmadı değil. Trabzonspor hemen cevap verdi. İlk devrede 2-1 olana kadar kafalarda “acaba” sorusu vardı. Neyse ki Enis Destan var. Güzel bir kafa golü attı.

İkinci devrede oyunu kontrol eden bir Trabzonspor vardı. Üçüncü golü bulduktan sonra da takım topu rakibe vererek aktif dinlenmeye geçti. Avcı’nın aktif dinlenmesi doğru taktik. Hafta sonu Galatasaray maçı var. O maçta bu takımdan en az 4-5 oyuncu olacak. Mendy, Berat, Visca, Enis ve Uğurcan gibi. Visca sonradan oyuna girdi, 1 de asist yaptı. Visca takım kalitesini yükselten tek oyuncu. Biraz Uğurcan, az Enis derken, Trabzonspor ikinci yarı kendini buldu.

Abdullah hoca, sezonu kupa hedefiyle tamamlamak istiyor. Ancak bu takım hücum eden, ısıran bir rakip karşısında böyle rahat oynar mı, maçı döndürür mü? Fountas, Enis, Göktan, Visca formda. Hüseyin aylardır 11 görmedi. Maç eksiği belli oldu. Bakasetas, Larsen ve milli takımlarda olan oyuncularla Trabzonspor favorisi olmadığı bir Galatasaray maçına çıkacak. Galatasaray maçı lig için önemsiz olsa da Trabzonlular için her büyük maç finaldir. Bu açıdan önemli.

Bu takım Ziraat’te finale çıkar mı? Olağanüstü bir gelişme olmazsa çıkamaz.

Yarı finali görürse büyük başarı olur. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap