SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bjelica’nın düşüşü
1.10.2023
Futbolun temel doğrusu bellidir. Maçlar orta sahada başlar, orta sahada biter. İlk yarım saat 2 fark yapan Trabzonspor sonrasında kendine kendine mağlup olmak için elinden geleni yaptı. Geriye düşse bu takım maç çeviremez. Öne geçtiği maçları bile zar zor kazanıyor. 

Maç orta sahalar arasında geçer dedik. Bu kadar kırılgan gelene geç denilen bir orta saha yapısı görmedim. Bjelica Avrupa görmüş bir adam, orta sahan ne kadar oyundan düşerse o kadar zorlanırsın. Mendy’e bırakmışsın orta sahayı, başka Allah’ın kulu yok. O da ne yapsın, kırmızı karta kadar iyi dayandı. Her yere yetişmeye çalıştı. Bardhi-Bakasetas ile 8-10 yapan Hırvat hoca, sola da Trezequet’yi koydu. Maça iyi başladılar. 1-0’ı buldular, sonra topu rakibe vererek izlemeye koyuldular. Maçı Trabzonspor alsa da istatistiklerde Pendik, başa baştır. 
2-0’dan sonra acaba sorusunu sormadık değil. 

Geçen haftadan acı bir Hatay deneyimi yaşadık. Daha 1 hafta bile olmadı. 2-1 ile soru işaretleri arttı. İkinci yarı tamamen Pendik hakimiyetinde geçti. Hakem Pendik lehine verilecek bir penaltıyı es geçti. O pozisyonda Trabzonspor lehine penaltı verilmese kıyamet kopar ama Pendik işte! Camiası da yok baskı unsuru da.
Son dakikalarda Uğurcan karşı karşıya pozisyonda topa iyi uzadı ve takıma galibiyeti getirdi. Bu maçtaki 3 puanı Uğurcan’a yazın. Hırvat hoca her hafta biraz daha kendi olmaktan uzaklaşıyor. 

Bu oyunla Adana Demir ve Fenerbahçe, Trabzonspor’u havada karada yer bitirir. 
Galibiyet, 3 puan güzel de bunun sonraki haftası var. Trabzonspor istim üzerinde bir takım olana kadar bu git gelleri yaşayacak. Umarız az hasarlı olur. Az mağlubiyetli geçer. Ne olursa olsun bordo mavililer çıktığı hiçbir maçın favorisi değil. Sahanın en formsuzu Bjelica. Sonra çoğu Trabzonsporlu oyuncu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap