SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir Teknik Adam Değişikliği
9.04.2023

Şampiyonluğu kazanmış kadro gitmiş, 90 ve 2000’lerin bir dönemlerinde sıradanlaşmış Trabzonspor geri gelmiş. İlk devrede serbest vuruştan gelen gol, ikinci devrede penaltından 1 gol daha. Toplam 2 gol. Giden 3 puan. 44 puanı olan Trabzonspor böyle giderse ancak ligde kalır. İhsan hoca, ideale yakın 11’le sahaya çıktı. Doğucan’ı ikinci yarıda dışarı alıp Visca ile kanat hareketliliği sağlamak isteyen Derelioğlu, Boşnak oyuncunun sakatlanmasıyla planını uygulayamadı. Bu kez, doldur boşalt ve kanat ortaları ile pozisyon üretmek istediler. Abdülkadir Ömür güçlenmiş, hareketli ama çoğu oyuncu aynı mantıkta değil. Durarak oynayan takımın pozisyona girmesi zor.

Hamsik yine ikinci yarının ortalarında oyuna dahil oldu. O da orta sahada topları dağıtmak istedi. Abdülkadir-Hamsik-Siopis-Bakasetaslı orta saha topa sahip oldu ama ileride çoğalamadılar. Trabzonspor kimi gönderdiyse onu arıyor. Sorun Trabzonspor’un mağlup olmasından ziyade, skora cevap verememesi. 1 gol yiyor, oyunu rakip alana yıkması gerekirken bunu başaramıyor. Elindeki oyuncuların bireysel performanslarının en diplerde olmasının etkisi de var. Trabzonspor haftadan haftaya eriyor. Bunu bir teknik adam değişikliği ile durdurmak mümkün. Ertuğrul Başkan’ın işi gitgide zorlaşıyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap