SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir Beraberlik Olurdu
18.03.2024
Süper lige yarışan bir mücadele izledik. Trabzonspor ilk ve ikinci devrede daha iyi oynadı aslında. Golleri Fenerbahçe atsa da mücadeleyi gösteren Trabzonspor oldu. Fred’in golüyle Fenerbahçe öne geçince avantajı ele geçirdi. O golden sonra Trabzonspor sazı eline aldı. Topu rakibe vermedi. İlk devrede en az 1 gol bulabilirlerdi. Pepe ve Enis forvet gibi forvet olsa bu maçta en az 2 gol bu oyuncular atmıştı. Devrenin sonunda yenen 2. Gol ise tamamen acemi işi. İşini bilmeyen takımlar böyle goller yer. 

Abdullah Avcı kontrollü oyunla maçı sonlara taşıyıp atabilirse 1 gol atarım, kazanırım diye düşündü. Planladığı gibi gitmedi. 2 farkla geriye düşünce riskler aldı. Ve maçı 2-2’ye getirdi. 2-2’den sonra 3. Golü de Trabzonspor atabilirdi. Fred, Dzkeo, Ferdi gibi oyuncular Trabzon’da yok. Arada mesafeler var. Gelecek sezon için Avcı bu takımı yenilemeli.

Maç Trabzon’a dönmüşken nasıl oldu da Fenerbahçe’ye döndü? Oyuncular bize düşeni yaptık dercesine rahatladı ve Fenerbahçe golü buldu. Golde kaleci hatası var. 6 pasa kaleci çıkıp topu almalıydı.

Trabzonspor en az bir beraberlik alacağı maçı mağlup bitirdi. Galatasaray zor bela kazanırken, Fenerbahçe de benzer şekilde kazandı.

Trabzonspor taraftarı daha sakin olabilirdi. Saha dışı olayları kabul etmek mümkün değil. Fenerbahçe maçlarında tansiyonunu bu şekilde yükseltmek ev sahibi takımın işine yaramadı. Taraftarın seyirci gibi maç izlediği ortamda Trabzonspor tribünden baskı kuramadı. Yani taraftar Trabzonspor’un işine yaramadı. 
Bordo mavililer için tek hedef var; kupa. Onu alırsa bu sezonki görevini yerine getirmiş olacak.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap