SON DAKİKA
SON DAKİKA


Beraberliği Hak Etti
9.10.2023
İki ayrı Trabzon izledik. Adana tek devre oynadı. Bir gol attı ve maçı tuttu. Trabzonspor, 2 atıp 3 yediği maçı düşünün, oyunu tutamadığı Hatayspor maçı gibi. İlk devrenin şansı yenilen tek goldü. Aslında Berat 6 pozisyonunda iyi idare etti. Tek kalmasına rağmen rakibi iyi de karşıladı. Mendy Berat oynayıp Bardhi yedeğe çekilebilir. Bu maçın derslerinden biri de bu oldu. 

Trabzonspor ilk devrede en azından 1 gol bulma çabasına girdi. Onuachu ilerde tek başına mücadele etti. Hatta maçtaki en iyi oyuncuydu. İkinci forveti erkenden oyuna sokabilselerdi maç farklı olurdu.

Hırvat teknik adam, zaman planlamasını yapamıyor. İkinci yarıda Yusuf Sarı çıkmış, Adana takımı oyundan düşmüş, koy ikinci santrafor Enis’i maçı döndür. Ama hoca bakıyor, göremiyor. Trabzonspor ikinci devrenin tamamında üstün oynadı. Fountas ve Visca kanatları verimli kullanırken Bjelica, ikisini de dışarı aldı. Maçın kırılma anı bence bu değişiklikler oldu. Fountas devam etmeliydi. Onuachu rakip santraforların arasında kaybolmadı, iyi de mücadele etti.

İkinci yarıdaki oyun Trabzonspor adına umut verse de, gol ve sonuç alamadıktan sonra her şey boş. Trabzonspor’da Onuachu sahanın en iyisiydi. Sahanın en kötüsü Bardhi ve teknik direktör Bjelica. 

Trabzonspor, Demirspor’u durdurdu ama sonuç alacak hamleyi yapamadı. Bakasetas oyunda daha fazla sorumluluk almalıydı. En azından 1 puanı hak ettiler.

Hoca gönderilsin diye bu mağlubiyet iyi oldu diyenler olacaktır ancak Trabzonspor mağlup olmamalıydı. Yarışta kalması için en azından berabere kalmalıydı. Ki beraberliği hak edecek oyunu da oynadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap