SON DAKİKA
SON DAKİKA


Benzer takımlar ve teknik adamlar
29.04.2021

Sondan başlayalım; Trabzonspor beraberlik golünü takım 10 kişiyken yakaladı. Berat kırmızı görünce, Trabzonspor daha çok baskı yer diye düşündük. Baker’i, geriye, Serkan’ı dışarıya alan Avcı, onun yerine Yusuf Sarı’yı monte etti. Böylece Trabzonspor sağ tarafta ekstra derinlik sağladı.


Başa dönersek, ev sahibi Göztepe en rahat maçlarından birini oynadı. Trabzonspor topa sahip olmada önde görünse de rakibine net pozisyonlar verdi. Devre böyle bitecek derken, araya pas ve Jahovic ile soyunma odasına 1-0 galip girdiler.


Trabzonspor devreye berabere girse, ikinci yarı maçı kazanacak hamleleri olabilirdi. Beraberliği yakalaması için de rakip defansın arasında boşluklar lazım. Atınç, takımın sigortası gibiydi. Tek başına Göztepe’yi maçta tuttu diyebiliriz. Bunun yanında Obinna, Diabatte ve Soner.


Takımın tüm ataklarını hazırlayan Soner’di. Trabzonspor’da Berat kırmızı kart görünce, Ekuban ortaya geldi. 10 numara oynadı.

Çağdaş futbolda 10 numara yok deşeler de, bu mevkiii olmayan takımlar Trabzonspor gibi yerinde saymaya devam ediyor.

Ekuban Trabzonspor’da hem geriden top çıkarmada hem de ceza alanı içinde en hareketli oyuncu oldu. Onun kadar galibiyeti isteyen yoktu. 100.maçının etkisi de olabilir. Ve Trabzonspor formasıyla 100. Maçta golünü bularak geriye bir anı bıraktı.


Trabzonspor da Göztepe de istediğini aldı. Trabzonspor mağlup olamadı belki ama bir 2 puan daha bıraktı. Üst üste birkaç maç berabere kalmış olursanız mağlup olmuş oluyorsunuz aslında. 6 beraberlik 12 puan eder. Yani 4 maçı kaybetmişsiniz aslında.


Göztepe, Ünal Karaman’la çok koşan bir takım görüntüsü verdi. Birbirine benzeyen iki hocanın maçının berabere bitmesi ilk beklenen sonuçtu. Avcı da Karaman da, tek farka kafi diyenler. 1 gol öne geçince geriye yaslananlar. Bu açıdan beklediğimiz gibi başladı ve sona erdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap