SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bazen Kaybetmek İyidir
4.12.2023
Sondan başlarsak, tek ciddi şut atamadan maçı bitiren takım için ne yazarsanız yazın boşa yazarsınız. Bir takım maç boyunca şut atmaz mı? Trabzonspor ve Abdullah Avcı’yla özeti bu. İlk devrede bordo mavililer az da olsa hareketliydiler ancak tek pozisyon Thiam’ın şutu oldu. Maçın tamamı her anlamda kısır geçti. Süper lig dediğimiz buysa diğerleri nasıldır acaba?

Pepe takıma az da olsa kalite kattı. Oyundan çıkınca ön alanda yetersizlik gün gibi ortaya çıktı. Onuachu tek başına ne yapılabilirse onu yaptı. Kanatsız takımdan fazlası olmaz. Trabzonspor yıllardır beksiz oynuyor. Beksiz, kanatsız takımdan bu kadar.

İkinci yarıda Kayseri takımı defansını öne çıkardı. 1 puan iyidir ama neden 3 olmasın diye baktı. Bahoken’i oyuna alan Recep Uçar, 1 yerine 3 dedi. Golü Bahoken attığı için değil ancak Recep hoca doğru bir değişiklikle maçı kazandıran kafayla golü buldu. Golde Uğurcan’ın hatası görünse de onu orta yaptıran sonra kafa vurduran oyunculara bakmanız lazım. 

Trabzonspor bir tek net şut atmadan maçı tamamladı. İstatistik arıyorsanız bu. Kendi sahanda şut atamamışsan zaten maç kazanmaya hakkın da yok. Avcı hoca, sürekli pas pas diyor ama asıl yapması gereken ön alan baskısı. Kanat beklerinin katkısızlığı, dikine giden oyuncuların azlığı ile bu sonuç normal. 

Trabzonspor kazansa herkes, Abdullah hocayı göklere çıkaracaktı. Yine kaybetmedi diyecekti. Bazen kaybetmek iyidir. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap