SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı’ya Teşekkür Maçı
13.03.2023

Farklı anlamları içinde barındıran bir 98 dakika oldu. Maçın döndüğü an, yani Visca’nın oyuna girdiği dakikadan sonraya bakmak lazım. Orhan Ak, Avcı’nın yardımcısı olduğunu gösterdi. Avcı da takımın başında olsa, Vicsa’yı oyuna alırdı. Belki de Visca ile başlardı. Oyunun rengini Edin Visca değiştirdi. Oyuna girer girmez asisti ve golü maçı kopardı. Orhan Ak, geçici de olsa takım için büyük sorumluluk aldı.Maçın ilk devresinde kırmızı kart belirleyici oldu. Özellikle rakibin vinner oyuncusunun dışarda kalması Trabzonspor’un işini kolaylaştırdı. 1-0 önde olmasına rağmen, 10 kişi. Kalan rakibinden gol yemesi de ayrıca bordo mavililer adına eksi olarak görmek lazım.

İkinci yarıda atanın farkı açacağı bir maç bekliyorduk. Trabzonspor 2. golü 70’den sonra buldu. 70’e kadar, başa baş bir maç izledik. Zaman zaman rakip Demirspor’un bordo mavili kalede tehlikeli olma girişimleri oldu. Visca ile Trabzonspor rakibini alt etmeyi başardı. Hugo’ya attırdığı gol ve çaprazdan serbest vuruş golü, Trabzonspor’u rahatlattı. Umut Bozok ile bulunan son gol, gözleri okşadı. Umut Bozok’a, “Bu da forvet mi diyen Trabzonspor, her zaman ki gibi gole sevindiler.Trabzonspor Avcı’nın takımı gibi oynadı ve net haklı bir 3 puan elde etti. Bir kongre süreci olacak. Bu galibiyet acaba Orhan Ak ile devam edilsin mi edilmesin mi sorularını sordurması açısından hafta içi tartışılacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap