SON DAKİKA
SON DAKİKA


Artık seneye
24.02.2023

Zaten zor günler geçiren ülkemiz için Trabzonspor’un tur atlaması herkesi az da olsa morallendirebilirdi.Daha ilk 15 dakikada geriye düşen bordo mavili ekibimiz gerçekten amatörce gol yedi. Uzun toplarda defans oyuncularının birbirine yakın oynaması gerektiğini bu seviyeye anlatacak değiliz. Trabzonspor ilk golü acemice yedikten sonra oyun kontrolünü eline aldı. Maçın 80 dakikasını rakip ceza alanında oynadı. Kazandığı ilk penaltıda Baka’nın  ayağının  kayması golü engelledi. Baka ortaya hep sert vururdu. İlk kez köşeye atmak istedi, o da auta çıktı.

İkinci yarıda daha da önde basan bir takım vardı sahada. Orta sahanın en zayıf halkası Doğucan bile hem önde hem arkada iyi işler yapıyordu. Trabzonspor bu yarıda da penaltı ve net pozisyonlar yakaladı. Denswill’le bir de gol buldu. Sahadaki hakem ve VAR odası yanlış kararlarla Trabzonspor’un elinden turu aldı. İkinci penaltı VAR odasından döndü, oysa ayağa darbe net görülüyor. VAR odasından dönem ofsayt diye sayılmayan Denswill golü de tartışmalı. Bütün bunlara rağmen Trabzonspor maçı en azından uzatmaya götürmeliydi. Basel takımı Trabzonspor kalesine doğru dürüst yaklaşamadı ama 2 gol attı.

23 pozisyon üretip resmî tek gol atamadan elenmek yazık oldu. Türk futbolunun her rengi tribündeydi. İçerde yan yana olmasak da dışarda beraberiz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş herkes oradaydı. Gurbetçiler Türk bayrağının altına girdi ama biraz hakemin marifetiyle bordo mavililer elendi. Moral değerleri açısından bu turu geçip Konferans liginde finale doğru yürümek o kadar da zor değildi. Artık seneye...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap