SON DAKİKA
SON DAKİKA


Adalet Yerini Buldu
27.05.2024

Trabzonspor kimin düşeceği ve kalacağıyla ilgilenmeden işine baktı. Herkesin maç sonuçları üzerinde yaptığı yorumlar tutmadı. Galatasaray ile Konya berabere dediler, tutmadı. Diğer yanda Ankaragücü Trabzonspor maçı içinde Ankara ekibi galip gelir dediler.

 

Maça iyi başlayan konuk ekipti. Puana ihtiyacı olan Ankaragücü penaltıyla öne geçti. Bu penaltı biraz tartışılır. Sonrasında ikinci golü Trabzonspor buldu. Pepe, günündeydi. Enis, haftalardır oynamasa da attığı 3 golle maçı domine etti.

 

Ankaragücü iki kez öne geçtiği maçı kaybetti. İyi takım olmasına rağmen, Trabzonspor’u mağlup edemediler. Trabzonspor, bir takım yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu meşgul edenlerin de ağızlarını kapattı.

 

Trabzonspor her zaman kendi işine bakmalı. Kim düşerse düşsün, ya da kendi şampiyon olmuyorsa kim olursa olsun.

 

Konyaspor ligde kaldı, Trabzonspor Ankaragücü’ne mağlup olsaydı yine kimsenin bordo mavili takıma kızma hakkı yoktu.

 

Trabzonspor bu sezon Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyonu, son hafta Ankaragücü’nü mağlup ederek de küme düşme hattını adaletli şekilde belirlemiş oldu.

 

Ligi 67 puanla ve kupasız tamamladı. Sezonu değerlendirmek gerekirse, Trabzonspor bu maaşlar ve oyuncu kadrosuyla başarısızdır.

 

Ankaragücü’ne, Pendik, Karagümrük ve İstanbulspor’a yeni sezonda 1.ligde başarılar. Şampiyon Galatasaray’ı tebrik ediyorum. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap