SON DAKİKA
SON DAKİKA


3.lük Aşkına
26.02.2024
Bir yanda düşüşte bir takım, Demirspor diğer yanda oyun olarak haftadan haftaya iyileşen Trabzonspor. İlk devrenin hakimi net şekilde bordo mavililer oldu. Özellikle gole kadar olan zamanda 2 gol daha bulabilirlerdi. Visca, Trezequet, Berat, Mendy, takımın tamamı neredeyse en enerjik maçlarından birine çıkmıştı. 
Mendy’nin stoperde olması iyi gibi görünse de sürdürülebilir bir şey değil. Golün başlangıcında o var. Bitiren Trezequet oldu. Takipçiliğini konuşturdu. Bardhi ile kaçan gol olsa devreye 2-0 girebilirlerdi. Bardhi yine ekstra işler yaptığı iyi bir maç oynadı. Zaman zaman bu oyuncuyu eleştiriyorum ve aynı fikirdeyim. Çok mu yetenekli, sıfır yetenek mi karar veremedim? 
Trabzonspor araya iyi gitti, eskisi gibi döndü. Oyunu geride kabul etti ve doğal olarak Demirspor defansıyla öne çıktı. 60’dan sonra özellikle Nani’nin getirdiği toplar Trabzon kalesinde tehlikeli oldu. Nani’nin al da at dediği bir orta vardı ki, Aymbetov 5 metreden kafayla topu auta attı. 
Son anda Demirspor defansında açıklar verse de bordo mavililer kazanmasını bildi. Uzun süre kaybetmeye alışık olmayan bordo mavililer kazanmayı yeniden hatırladı. 
Onuachu Pepe’nin formalarını fena sayılmaz ancak Afrika kupası Trabzonspor’un saha sonuçlarını olumsuz etkiledi. 
Trabzonspor üst üste kazanmaya devam ediyor. Ligde 3.lüğü sağlamlaştırmalı. 1-0’lık az ama öz oynayarak hak ettiği bir maçı kazanmış oldu. Visca, Mendy, Trezequet, Bardhi, Eren, Berat iyi bir performans sergiledi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap