SON DAKİKA
SON DAKİKA


23 sene sonra
17.06.2020

Hangi açıdan yazsam bilemiyorum. Önce kupa finalisti Trabzonspor'un bu saatten sonra kupa şampiyonu olacağını söyleyebiliriz. 1 maç sonra şampiyon. Ligde de 7 maç sonra. Trabzonspor erken gol atarak öne geçti. Herkes maçın kolay geçeceğini zannetti. Deniz Türüç'le Fenerbahçe ayakta kaldı. Sonra Fenerbahçe'nin hocası ya da Volkan Demirel, Deniz'I çıkardı. Koskoca Fenerbahçe kimlere kaldı, yazık! Trabzonspor, hücum gücüyle bu ligin en iyisi. Hele de karşısında çıtkırıldım bir rakip buldu mu, Ekuban, Sörloth ile maçı forse etti. Ekuban'ın kaç depar attığını ben sayamadım. Bir kere Trabzonspor'un hücum oyuncularına böyle boş alan verirseniz, faturası çıkar. Trabzonspor oyunun genelinde dikkatli oynadı. Bir ara Fenerbahçe tura ortak olur gibi oldu. Buna müsaade etmeyeceklerdi.

 

Hüseyin hocaya uyarım; son 7 haftan kariyer haftan, ona göre. Bu maçın bir başka anlamı, 1997'de en son Fenerbahçe galibiyetinden sonraki ilk galibiyet. O da 3-1 bitmişti. Golleri, Ünal Karaman ve Tolunay Kafkas atmıştı. Bu şu demek, Fenerbahçe stadında şeytanın bacağı kırıldı. Artık, Kadıköy'de Trabzonspor kazanır. Şimdi yeniden ve hızlı şekilde lige dönme zamanı. Trabzonspor şampiyonluğa oynuyor. Fenerbahçe kupada finale çıksa bile bana göre kaybedecekti. Final ve 2010'dan sonra gelen ilk kupaya şimdiden hayırlı olsun diyorum. 23 sene üzerine gelen galibiyeti de tarihe not düşüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap