SON DAKİKA
SON DAKİKA


1-0 Kıymetli
12.08.2023

FUTBOLU yakından takip edenler açılış maçlarının zorluğunu bilir. Havadaki nemi de bu duruma eklerseniz, oyundan çok bir şey beklememiz gerektiğini anlarsınız. Trabzonspor, 1-0’a oynadı desek hata olmaz. Maçın başında bulduğu golle kendi sahasındaki ilk maçı 3 puanla kapatmasını bildi. İlk devrede bordo mavililer tempo yapmaya çalıştı. Zaman zaman, oyunu kontrol ederek, rakip ceza alanında tehlikeli pozisyonlar ürettiler. İkinci devre topun kontrolü Antalyaspor’daydı. Yine de kırmızı beyazlı ekip net pozisyon üretmediler.

TRABZONSPOR’DA gol bir duran toptan geldi. Sert orta ve iyi bir kafa vuruşu. Denswill, geçen sezondan kalan iyilerden. İlk 45’te takım adına en dikkat çekici nokta, takımın hızlı oynamak istediği ama bunun mümkün olmadığı. İki kanat oyuncusu ve arka beklerin yetersizliği hızlı oyun için mümkün değil. Hırvat teknik adamı anlıyoruz, tempo ve rakip ceza alanına hemen inmek istiyor. Ömür dışında, öne doğru hamle yapmak isteyen yok. Bakasetas, şutlar dışında silik kaldı. Visca sakatlık öncesine dönerse faydalı olur. Bu şekilde sağ kanatta zayıf. Larsen de benzer, durağan oyuncu. Trezequet kanat oyuncusu olarak hamleli ancak kanat oyuncusu kanatta saldırgan olur. Mısırlı oyuncu çizgiye inmeyi denemeli.

İKİNCİ yarıda 67’deki değişiklikler rakip Antalya’yı hareketlendirdi. Antalya ikinci devre net bir pozisyon harcadı. Harici topu kontrol etse de pozisyon bulamadılar. Bire bir yetenekli oyuncuları olsa da Antalya ligin düşme adaylarından biri olarak görülebilir. İlk maçtan bunu anlamak zor diyebilirsiniz. Trabzonspor’un saha içindeki gücünü de ona göre hesap edin. Bordo-mavililerin yeni transferlerinden ehh işte diyeceğimiz Kourbelis. Haftaya Galatasaray maçı takımı değerlendirmek adına sinyaller verir.  Temposuz ve silik bir takım için 1-0 ve 3 puan muazzam sonuç

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap