SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tatile değil zafere gidiyoruz
11.03.2023

Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçı için dün bu şehre hareket etti. Atmaca, final gibi gördüğü maçı kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor

 

SPOR Toto 1. Lig’in 24’üncü haftasında deplasmanda oynadığı maçta Samsunspor’a 2-0 kaybederek zirve yolunda yara alan Çaykur Rizespor, şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma gelmek için alarm verdi. 25’inci haftayı Adanaspor’un ligden çekilmesiyle hükmen galibiyetle kapatan Atmaca, Bodrumspor maçına ‘final’ gözüyle bakıyor, bütün planlarını galibiyet üzerine kuruyor.

 

BODRUM deplasmanı için yola çıkan Atmacalar, “Tatile değil, zafere gidiyoruz” mesajı verdiler. Bu arada 25’inci hafta sonunda topladığı 40 puanla altıncı sırada yer alan Yeşil-Mavililer, lider Eyüpspor’un 10, ikinci Samsunspor’un ise 8 puan gerisinde bulunuyor. Rize, kendisinden 1 puan fazla puana sahip Bodrumspor’u yenmesi halinde zirvede kartların yeniden dağılmasını sağlayacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap