SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk için geldim
2.03.2023

“Çaykur Rizespor sürekli hedefi olan bir takım. Şampiyonluğu isteyen bir takım. Bu da benim buraya gelmemde etken. Ben de bu hedefe ulaşmak için katkı vermek istiyorum.”

 

ARA transfer döneminde Ankaragücü’nden transfer edilen savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu, dün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptıkları antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözlerine Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek başlayan başarılı stoper, “Ülkemizin başı sağ olsun. Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimizi çok zor bir süreci geçiriyoruz” dedi.

 

LİGE verilen aranın ardından yeniden çalışmalara başladıklarına işaret eden Osmanoğlu, şöyle devam etti: “Samsunspor maçına hazırlanmaya çalıştık. Yeni gelen transferlerin uzun süre takımla beraber çalışma fırsatı buldu. Çaykur Rizespor sürekli hedefi olan bir takım. Şampiyonluğu isteyen bir takım. Bu da benim buraya gelmemde etken. Ben de bu hedefe ulaşmak için katkı vermek istiyorum. Samsunspor maçının önemini biliyor ve buna göre hazırlanıyoruz. Ümidimiz galibiyet ile dönmek.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap