SON DAKİKA
SON DAKİKA


Korkmaz’ın 5 maçlık planı
28.01.2023

Yeşil-mavili takımı bu sezon bir üst lige çıkarmayı kafasına koyan deneyimli çalıştırıcı tüm planlarını önümüzdeki 5 karşılaşma üzerine yapıyor. Korkmaz’a göre, Rizespor sırasıyla oynayacağı Yeni Malatyaspor, Samsunspor (Deplasman), Adanaspor, Bodrumspor (Deplasman) ve Altay maçlarını kazanırsa Süper Lig’e adını yazdıracak


SPOR Toto 1. Lig’de bu haftayı ‘bay’ geçecek olan Çaykur Rizespor’da takım 2 gün izin yaparken, teknik direktör Bülent Korkmaz ve kurmayları “Süper Lig’e nasıl çıkarız?” planlarını yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, Yeni Malatyaspor maçı dahil gelecek haftadan itibaren oynayacakları 5 müsabakayı çok önemsediğini bildirdi. Korkmaz’ın bu maçların tamamından 15 puan toplanması halinde şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarının altını çizdi.


ATMACA, sırasıyla 23’üncü haftada Yeni Malatyaspor, 24’üncü haftada Samsunspor (D), 25’nci haftada Adanaspor, 26’ncı haftada Bodrumspor (D) ve 27’nci haftada Altay ile oynayacak. Bülent Korkmaz’ın kurmaylarıyla yaptığı toplantıda, “Süper Lig’e çıkmak için bu maçları kazanmamız şart. Üst üste alacağımız 5 galibiyet, bizi hem moral olarak yükseltecek hem de bu galibiyetler bize Süper Lig’in yolunu açacak” dediği ifade edildi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap