SON DAKİKA
SON DAKİKA


Koltuk sevdalısı değiliz
22.07.2020
TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor’da dün flaş bir gelişme yaşandı. Davut Atmaca başkanlığındaki mor-beyazlı kulüp, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Bu kararın ardından muhabirimiz İsmail Düzgün ile bir araya gelen başkan Atmaca, çarpıcı mesajlar verdi. Atmaca, “5-12 Ağustos tarihleri arasında kongreye gitme kararı aldık. Yönetimde yapacağımız değişikliklerle daha güçlü hale gelmek, Yomraspor’a daha iyi hizmet etmek için kongre kararı aldık” diye konuştu.

YOMRALILARIN ÖNÜNÜ AÇTIK

ATMACA, “Gelinen noktada bir tecrübeden geçtik. Hem saha içinde hem saha dışında eksiklerimizi daha iyi gördük. Biz de kulübümüze daha iyi hizmet edebilmek için olağanüstü bir karar aldık. Seçimli bir kongre olacak. Yeni adaylar olacak. Bu kararı alarak bütün Yomralıların önünü açtık. Hevesli olan, sevdalısı olan arkadaşlarımız yönetim oluştursun, seçime hep beraber girelim. Biz bundan keyif duyarız. Bizim koltuk sevdamız yok. Koltuk sevdamız olsaydı kongreye gitmezdik” dedi.

YENİ TAKVİYELER OLACAK

ATMACA, şöyle devam etti: “Yomraspor’a nasıl daha iyi hizmet ederiz, çıtayı nasıl yükseltebiliriz, maliyetleri aşağılara nasıl çekebiliriz, akademi ligine katılan takımlarımıza nasıl daha fazla destek olabiliriz? Biz bunları düşünüyoruz. Ayrıca bazı yönetici arkadaşlarımızın da yetersiz olduğunu gördük. Bu işe gönül vermiş daha sevdalı arkadaşlarımızı takviye edip yola devam edeceğiz. Bu demek değildir ki biz yeniden başkan olacağız. Aday varsa onların da kazanma şansı var.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap