SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hamdi Hoca Hayırlı Olsun
22.01.2020
 
Raşit Çalık’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Zıvalıoğlu oturdu. Deneyimli teknik adamın mor-beyazlı ekipte sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı bildirildi.

Dün okuyucularımıza duyurduğumuz haber bugün netlik kazandı. Raşit Çalık ile yollarını ayıran TFF 3. Lig ekibi Yomraspor, teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Yapılan imza töreninde Zıvalıoğlu’nun yanı sıra kulüp başkanı Davut Atmaca, başkan yardımcısı Talip Sezgin, genel kaptan Kazım Kaplan ve Zıvalıoğlu’nun ekibinde yer alacak antrenörler de yer aldı.

Son olarak 1461 Trabzon’da görev alan başarılı teknik adam, artık Yomraspor’un başarısı için ter dökecek. Zıvalıoğlu, Yomraspor’un bulunduğu konumu hak etmediğini ve takımı üst sıralara çıkarmak için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi. Öte yandan Zıvalıoğlu’nun ekibinde İbrahim Parlayan yardımcı antrenör, Necip Emre Yılmaz yardımcı antrenör, Omay Yılmazer kaleci antrenörü olarak görev alacak.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap