SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor’da gergin bekleyiş
11.02.2023

Genel kurula sayılı günler kala, Giresunspor başkanlığı için ismi geçen isimler henüz adaylığını resmi olarak açıklamadı. Bu durum yeşil beyazlı camiada tedirginliğe neden oldu

 

GİRESUNSPOR Kulübü, 18-25 Şubat tarihleri arasında yapacağı olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi geri sayıma geçti. Genel kurula sayılı günler kala, Giresunspor başkanlığı için ismi geçen isimler henüz adaylığını resmi olarak açıklamazken bu durum camia içerisinde tedirginliğe yol açmasına neden oldu. Yaşanan sessizlik taraftarları da endişelendirirken, genel kurula liste çıkmayabileceği konuşuluyor. Kimin ya da kimlerin aday olacağı ise merakla bekleniyor.

 

GENEL kurul kararının alınmasının ardından başkanlık için ismi geçen Lokman Çağırıcı, süreci yakından takip ettiğini, her zaman bu kulübün emrinde olduğunu söylemişti. Aldığımız bilgilere göre mevcut başkan Hakan Karaahmet’in de liste çalışmaları yaptığı ve aday olacağı iddia edildi. Öte yandan 18 Şubat’ta çoğunluk sağlanmadığı takdirde genel kurulun ikinci toplantısı çoğunluğa bakılmaksızın 25 Şubat 2023 Cumartesi günü aynı saat ve yerde yapılacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap