SON DAKİKA
SON DAKİKA


Büyük kapışma!
28.02.2023

Atmaca’da forma aslanın ağzında. Ara transferde önemli isimleri kadrosuna katan Çaykur Rizespor’da futbolcular ilk 11’de yer alabilmek için idmanlarda ekstra gayret gösteriyor. Bu yaşanan forma rekabeti en çok teknik direktör Bülent Korkmaz’ı mutlu ediyor


ÇAYKUR Rizespor müthiş bir forma yarışı başladı. Hedefini Süper lig olarak koyan yeşil-mavili takımda, ara transferde kadroya yapılan takviyeler, forma rekabetini en üst düzeye çıkardı. Yeşil-mavili yönetim ara transferde kadrosuna Abdullah Yiğiter (kaleci), Oğün Özçicek (ön libero), Hadji Osman (kanat forvet), Azubuike (ön libero), John Mary (forvet), Sinan Osmanoğlu (stoper), Halil İbrahim (sol bek), Oğuz Ceylan (sağ bek), Amilton (sol kanat), Olawoin’i (kanat forvet) dahil etti. Mevcut isimlerle birlikte elinde çok alternatifli bir kadro oluşan teknik direktör Bülent Korkmaz şimdi tatlı bir telaş içinde. Deneyimli teknik adam, ilk 11’i oluştururken, formayı en çok hak edene vermek istiyor. Bu rekabet ise takımın idman performansını yukarıya taşırken, yaşanan tablo Bülent Korkmaz’ı bir hayli mutlu ediyor. Korkmaz’ın Samsunspor karşısında sahaya iki 11 çıkarma lüksü bulunuyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap