SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu statta maç oynanmaz
21.02.2023

Çaykur Rizespor’un 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maç öncesinde büyük bir kriz ortaya çıktı. 34 bin kişilik stadın 5.katında geniş çatlaklar ve esnemeler meydana geldi. Bu gelişme üzerine Samsunspor Kulübü, gerekli incelemelerin yapılması için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne durumu bildirdi. Ancak görünen tablo maçın oynanma ihtimalini imkansızlaştırıyor

 

SPOR Toto 1. Lig’in 24’üncü haftasında Çaykur Rizespor ile Samsunspor karşı karşıya gelecek. 4 Mart Cumartesi günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanması planlanan karşılaşma öncesinde büyük bir kriz yaşanıyor. Yaşanan deprem sonrasında 19 Mayıs Stadı’nın 5’inci katındaki birleşmelerde esneme, yaklaşık 2 cm ayrılma ve çatlaklar oluştu. Bu görüntüler üzerine Karadeniz Gazetesi, ev sahibi Samsunspor yönetimine ulaşarak konu hakkında bilgiler aldı.

 

SAMSUNSPOR cephesinden gazetemize yapılan açıklamada, “Evet, stadımızın beşinci katında çatlaklıklar meydana geldi. Durumun değerlendirmesini yaptık. Stadın çatlayan yerlerini tespit ettik. Hemen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne durumu ilettik. Onlar da en kısa süre içinde stadımıza gelerek hasar tespit çalışmalarının yapılacağını söylediler. Bu çalışma sonrasındaki oluşturulacak rapora göre hareket edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

 

GAZETEMİZ Samsunspor’un ardından konuyu Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü ve Yöneticisi Hasan Yavuz Bakır’a anlattı. Yaşanan bu durumu bildiklerini ve yakın takipte olduklarını dile getiren Bakır, “Samsun şehrine, Samsunspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Samsun'un derdi bizim de derdimizdir. Çok hassas bir durum, yetkililer ivedilikleri gerekli kontrolleri yapıp kamuoyunu bilgilendirecektir. Bu konuda güvenimiz tamdır” dedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap