SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu Newton ışık vermez
11.10.2020

Milli arayı özel karşılaşma yaparak değerlendiren Trabzonspor, Erzurumspor ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 2-1 kaybetti. Dadaşlar galibiyete 18’de Ömer Şişmanoğlu, 33’te ise Gomes’in golleriyle ulaştı. İkinci yarının 54’üncü dakikasında Bilal Başacıkoğlu ile farkı bire indiren bordo-mavililer devalını getiremeyince hazırlık maçından mağlubiyetle ayrıldı.

Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ekuban ve Nwakaeme gibi yıldızlarından yoksun Fırtına için dünkü karşılaşma yeni oyuncuları görmek açısından önemliydi. Stoper Vitor Hugo vasat bir görüntü sergilerken, Diabete, Salih Kavrazlı ve Ahmetcan Kaplan çok silik bir futbol ortaya koydu. Afobe ise istediği topları alamayınca etkili olamadı.

En büyük tepkiyi ise Eddie Newton çekti. İngiliz teknik direktörün böyle bir hazırlık maçında bile Kerem Baykuş, Süleyman Cebeci ve genç kaleci Kağan’a şans tanımaması sosyal medyada bordo-mavili taraftarların, “Bu maçların adı hazırlık. Oyuncuları görme adına önemli bir fırsat. Ancak sen 3 oyuncuyu oynatma cesaretine bile sahip değilsin. Seninle işimiz zor Newton” eleştirilerine yol açtı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap