SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bekle Süper Lig Rizespor geliyor
30.03.2023

Evinde konuk ettiği Manisa FK’yı Mithat Pala, Bolasie, Ogün ve John Mary’nin golleriyle 4-2 mağlup eden Yeşil-Mavililer, üst üste beşinci galibiyetini aldı. Puanını 52 yaparak üçüncü sıraya yükselen Atmaca, Süper Lig şarkıları söylemeye başladı

 

SPOR Toto 1. Lig’de 29’uncu hafta maçında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Manisa FK’yı 4-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Yoğun yağmur yağışı altında oynanan maça baskılı başlayan Atmaca, 9’da 1-0 öne geçti. Bu dakikada ceza yayı sağ çaprazından sert bir vuruş yapan Mithat, topu ağlara gönderdi: 1-0. 44’de Bolasie’nin ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruşta su birikintisine takılan top auta çıkmak üzereyken arka direkte oyun alanında kaldı. O noktada Benhur’dan önce topa dokunan Taha, mutlak bir golü önledi. İlk yarı 1-0 sona ererken, ikinci yarının da hakimi Çaykur Rizespor oldu.

 

70’DE Benhur’un golü ofsayta takıldı. 3 dakika sonra bu kez Bolasie sahneye çıktı ve ceza sahası dışından güzel bir gol atarak durumu 2-0 yaptı. 76’da ise yaşanan karambolde topu önünde bulan Burak Altıparmak, farkı bire indirdi: 2-1. 88’de Mary’nin pasıyla sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Ogün, aşırtma bir vuruşla skoru 3-1’e getirdi. 90’da fark yeniden bire indi. Adem Büyük’ün şutunda kaleci topu elinden kaçırınca durum 3-2’ye geldi. Sonradan oyuna giren John Mary, 90+8’de attığı golle skoru tayin etti: 4-2. Bu sonuçla puanını 52 yapan Rizespor, üçüncü sıraya yükseldi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap