SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ünal da Rize’ye ilaç olamadı
18.03.2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda 56’da Berkan, 61’de Napoleoni ile 2 gol bulan ev sahibi ekip maçı 2-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

25 puanda kalan Çaykur Rizespor, bitime 8 hafta kala düşme tehlikesini iyice hissetmeye başladı. Atmaca’nın ortaya koyduğu futbol hayal kırıklığı yaratırken, Ünal Karaman’ın Oğulcan, Yan Sasse ve Boryachuk hamleleri kötü gidişi durduramadı.


MAÇIN HİKAYESİ

 CEMİL Usta Sezonu 21’nci hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor deplasmanda Göztepe’ye 2-0

5. dakikada Castro'nun ceza sahası dışından sert şutunda, meşin yuvarlak savunma oyuncularına çarpıp kornere çıktı.

38. dakikada sol çapraz pozisyonda topla buluşan Soner Aydoğdu'nun kaleye gönderdiği topu kaleci Gökhan Akkan kontrol etti. İlk yarı 0-0 sona erdi.

56’ncı dakikada Göztepe 1-0 öne geçti. Berkan Emir çalımlarla ceza alanına yaklaşıp kaleye şutunu attı. Talbi’ye çarpan top Gökhan’ı kontpiyede bıraktı ve meşin yuvarlak ağlara gitti.

61’de fark ikiye çıktı. Ayağa paslarla Çaykur Rizespor ceza alanı içine gelen Göztepe’de, topla en son buluşan Castro arka direğe ortasını yaptı. Boş durumda kalan Napoleoni top bir kez daha ağlara gönderdi: 2-0.

70’inci dakikada Boldrin’in serbest vuruşunda Göztepe kalecisi gole izin vermedi. Portekizli file bekçisi topu köşeden çıkardı.

Karşılaşma 2-0 Göztepe’nin galibiyeti ile sona ererken, Rizespor 25 puanda kalıp küme düşme potasından çıkma şansını değerlendiremedi. Göztepe ise puanını 34’e yükseltti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap