SON DAKİKA
SON DAKİKA


Üç haftalık arada iyi olacağız
3.11.2020
ÇAYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Kayserispor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Kartal, 3’te 3 yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Kartal, 8. haftayı bay geçeceklerini ardından milli aradan dolayı 2 haftalık arayla birlikte 3 hafta maç oynayamayacaklarını belirterek bu süreyi iyi değerlendirmek istediklerini söyledi. 

SIKINTI OLABİLİR AMA...

LİGDE 3 hafta maç oynamamalarının kendileri için bir dezavantaj oluşturup oluşturmayacağı ile ilgili sorumuza cevap veren Kartal, “Süreci düzgün yönetmezseniz elbette sorun olur ancak biz şimdi takımı Antalya’da kampa alıyoruz. Antalyaspor ile de hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Ligde maç oynamamak belki biraz sıkıntı olabilir ama 3 haftalık arayı iyi çalışırsak lehimize dönüştürebiliriz” dedi. 

OYUNCULARIMIZ KAYNAŞACAK

VERİLEN arada oyuncuların takıma daha iyi adapte olacağını kaydeden Kartal, “Ayrıca bu süre zarfında takıma yeni katılan oyuncularımız da birbirlerini daha iyi tanırlar ve takıma daha iyi adapte olurlar. Çünkü yeni oyuncularımızla eski oyuncularımız daha tam anlamıyla birbirleri ile kaynaşmadı. Bu yüzden 3 haftalık sürenin onlar için iyi olacağı kanaatindeyim” diye konuştu. 

AVRUPA İÇİN HENÜZ ERKEN

KARTAL, Rizespor’un Avrupa hedefiyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Bunun için konuşmanın erken olduğunu vurgulayan Kartal, sözlerine şöyle devam etti: “Her kulübün Avrupa kupalarına katılma hedefi vardır ama biz daha bu işin başındayız. Şu aşamada bu konu hakkında konuşmak biraz yanlış olur. Rizespor olarak ilk 5’e, 4’e elbette girmeyi istiyoruz. İnşallah lig sonunda bu hedefe ulaşırız.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap