SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tomas hoca transfer istiyor
23.09.2020
SÜPER LİG’İN ilk 2 haftasında aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Stjepan Tomas’ın, yönetimden acil olarak 3 bölgeye transfer yapılmasını istediği öğrenildi. Daha önce de yönetime rapor sunan Hırvat hocanın stoper, merkez orta saha ve hücum bölgesine oyuncu alınmasını istediği belirtildi.

SOMUT ADIM ATILAMADI

TRANSFER komitesinin çalışmalarını sürdürmesine rağmen bir türlü somut adım atılamaması taraftarları endişelendirirken 47 yaşındaki teknik adamı da kara kara düşündürüyor. Stoper için Emir Dilaver’in kulübü Dinamo Zagreb ile görüşmeler devam ederken orta saha bölgesi için de Brescia’dan Daniele Dessana ile temaslar hızlandırıldı.

YÖNETİME MESAJ YOLLADI

Gole dönük kanat oyuncunun da alınmasını talep eden Tomas’ın transferlerin en kısa sürede tamamlanması için yönetime mesaj yolladığı belirtildi. Karadeniz ekibinin gündeminde hücum hattı için Oscar Estupinan ve Mikkel Duelund bulunuyor. Transfer komitesi, bu oyunculardan birine imza attırılamaması halinde listedeki diğer isimlere yönelecek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap