SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tehlike çanları çalmaya başladı
24.02.2021
ÇAYKUR Rizespor’da tehlike çanları çalmaya başladı. Süper Lig’de önceki akşam deplasmanda MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Yeşil-Mavililer, ligde galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Karadeniz ekibi, üst üste kaybettiği puanlarla ateş hattına iyice yaklaşmaya başladı. Rizespor’un ligde 18. sırada ve düşme hattında bulunan İstanbul Başakşehir ile arasında sadece 3 puan var. 

SUMUDİCA OYUNCULARI UYARDI

TEKNİK direktör Marius Sumudica, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde olağanüstü hal ilan etti. Oyuncularına moral aşılayan deneyimli teknik adam onları Sivasspor maçına motive etmeye çalışıyor. Rumen teknik adamın dünkü antrenmandan önce oyuncuları ile toplantı yaptığı öğrenildi. Talebelerini uyaran Sumudica’nın, artık herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini dile getirdiği ifade edildi.

ANKARAGÜCÜ MAÇINI UNUTUN

FUTBOLCULARA, camiaya ve taraftarlara karşı sorumlu olduklarını hatırlatan 49 yaşındaki teknik adam, Sivasspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Sumudica, “Ankaragücü maçını unutup evimizde oynayacağımız Sivas maçına iyi hazırlanmak zorundayız. Hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapıp ligin son haftasına kadar savaşmak zorundayız. Taraftarlarımıza karşı sorumluyuz” dedi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap