SON DAKİKA
SON DAKİKA


Taraftarın dediği oldu Kartal kovuldu
1.03.2020

ÇAYKUR Rizespor’un, Trabzonspor’a karşı aldığı  5-2’lik mağlubiyet teknik direktör İsmail Kartal’ın sonu oldu. Bir süredir taraftarın istifaya davet ettiği fakat ‘Kulübü taraftar yönetmez’ cevabını verip, istifa etmeyen teknik direktör İsmail Kartal, dün akşam resmen kovuldu. Bu olaya Yeşil-Mavili taraftarlar da oldukça sevindi. Karadeniz’e konuşan başkan Hasan Kartal, ‘Kartal ile gitmeyeceğini anladık. Artık yapacak bir şey kalmadı. Hocamızla yollarımızı ayırıyoruz. Önümüzdeki Alanyaspor maçına kadar farklı bir hoca ile anlaşacağız. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

 

ÇAYKUR Rizespor’un orta saha oyuncusu Umar Aminu, Trabzonspor ile oynanan maçın ikinci yarısında şok bir sakatlık yaşadı. Rakibin hamlesiyle yerde kalan Nijeryalı oyuncu, oyuna devam edemedi ve 65’inci dakikada yerini Tunay Torun’a bıraktı. 24 yaşındaki oyuncunun durumu yapılan kontrollerin ardından netleşecek.

 

ÇAYKUR Rizespor taraftarları, kendilerine ayrılan bölümde takımlarına 90 dakika boyunca destek verdiler. Yeşil-Mavili takımın taraftarlarının karşılaşmadan önce yaptığı tezahüratta duygusal anlar yaşandı. Rizespor trübünlerinin ‘Aramız bozuk, kanımız değil’ tezahüratı üzerine Trabzonspor taraftarlarıyla karşılıklı “Şehitler ölmez vatan bölünmez” şeklinde slogan attı.

 

ÇAYKUR Rizespor, Trabzonspor karşısına Başakşehir maçına oranla çok farklı bir kadroyla çıktı. Geçen hafta Başakşehir maçında şans verdiği Abarhoun, Burak, Abdullah Durak, Garmash ve Vetrih’i bu kez dinlendiren teknik direktör İsmail Kartal, bu oyuncuların yerine Montassar Talbi, Moroziuk, Fernandes, Oğuz Kağan ve Yan Sasse’ye forma verdi

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap