SON DAKİKA
SON DAKİKA


Talbi İtalya'ya gitmek istiyor
11.02.2021
ÇAYKUR Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, sözleşmeleri sezon sonu sona erecek olan Braian Samudio, Montassar Talbi, Milan Skoda, Abdullah Durak ve İsmail Köybaşı’nın geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bal, “Hepsi değerli oyuncular, sözleşmeleri sezon sonu sona eriyor. Hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalar devam ediyor” diye konuştu. 

HOCAMIZIN RAPORU...

TEKNİK direktör Marius Sumudica’nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Bal, “Şu anda sözleşmelerle ilgili çalışmalarımız var. Önümüzdeki yılın planlaması için hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Kendi düşüncemi söylüyorum, belli bir zaman geçtikten daha geçtikten sonra herkesle ilgili durum netleşir” şeklinde konuştu. 

TALBİ İTALYA YOLCUSU

TUNUSLU savunmacı Montassar Talbi’nin takımdan ayrılmak istediğini kaydeden Bal, “Montassar Talbi, büyük bir ihtimalle sezon sonunda ayrılacak. Zaten devre arasında da takımdan ayrılmak istemişti. Yüksek ihtimalle aramızda olmayacak. İtalya’da oynamak gibi bir hedefi var. Ama burayı da çok seviyor. Bunlar genç oyuncular, hedefleri doğrultusunda hareket ediyorlar. Profesyonel bir dünya” dedi. 

SKODA RİZE’DE MUTLU

TARAFTARLARIN sevgilisi olan Çekyalı santrfor Milan Skoda’dan memnun olduklarını ifade eden Bal, 34 yaşındaki oyuncunun Rize’de mutlu olduğunu kaydetti. Bal, “Milan Skoda’dan biz de çok memnunuz. Skoda burada çok mutlu. Zaten ortaya koyduğu performans da ortada. Ülkesinin takımının da sembol oyuncularından biri. Biz de çok memnunuz. İlerleyen süreçte netleşir” ifadelerini kullandı. 

SAMUDİO REDDETMEDİ

BAL, Braian Samudio’nun takımdan ayrılmak istediği yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek “Samudio hiçbir zaman bize gitmek istediği yönünde bir konuşma yapmadı. Transferle ilgili onunla da görüştük. O her seferinde bize kalmak istediğini ve Rize’yi çok sevdiğini dile getirdi. Samudio’nun teklifi geri çevirdi gibi bir tavrı olmadı. Abdullah’ta da bir sorun yok” dedi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap