SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takıma büyük katkı veriyor
29.10.2020
ÇAYKUR Rizespor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Ankaragücü maçında hattrick yapan ve geride bıraktığımız haftada da Sivasspor ağlarını klas bir golle sarsan dünyaca ünlü golcüleri Loic Remy’den övgüyle bahsetti. Bakır, 33 yaşındaki Fransız santrforun hem profesyonelliği hem de tecrübesi ile takıma büyük katkı verdiğini dile getirdi. 

TAKIMI SAHİPLENDİ

REMY'NİN kısa zaman içerisinde şehre ve takıma adapte olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Bakır, "Remy takıma büyük katkı sağlıyor. Tam bir takım oyuncusu gibi davranıyor. Çalışması ve takıma kattıkları inkar edilemez. Takımı sahiplenen bir görüntü veriyor. Bu taraftarlarımızı ve bizleri mutlu ediyor. İlerleyen haftalarda form grafiğini daha da yukarılara taşıyacaktır" dedi. 

DAHA İYİ OLACAĞIZ

YENİ kurulan bir ekip olduklarına dikkat çeken Bakır, "Oyuncularımız birbirlerini tanıdıkça saha içerisinde çok daha iyi duruş gösteriyorlar. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi işler yapmaya başlayacağız. Amacımız bu sezon rahat bir Çaykur Rizespor izlettirmek. Özellikle plasmanlarda çok daha fazla puanlar toplamalıyız" dedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap