SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sumudica'da işlem tamam
20.01.2021

 
Hırvat teknik adam Stjepan Tomas ile yolların ayrılmasının ardından Yeşil Mavililer, Gaziantep FK’nın eski teknik direktörü Marius Sumudica ile el sıkıştı

Çaykur Rizespor’da dün hareketli saatler yaşandı. Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtır galip gelemeyen ve son olarak deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan, Türkiye Kupası'nda ise Beşiktaş'a elenen Rizespor'da teknik direktör Stjepan Tomas ile yollar ayrılırken jet hızıyla yeni teknik direktör için de görüşmelere başlandı.

Karadeniz ekibi, geçen haftalarda Gaziantep FK ile yollarını ayıran Marius Sumudica ile görüştüğü ve prensip olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. Rumen teknik adam bugün Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Başkan Vekili Ali Zeki Saruhan ve Sportif Direktör Yılmaz Bal ile bir araya gelerek son detayları konuştuktan sonra resmi imzaların atılması bekleniyor.

49 yaşındaki teknik adamın son görüşmelerin ardından Yeşil-Mavili ekiple 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Eğer Sumudica’da son anda bir pürüz çıkması halinde ise Karadeniz ekibinin tecrübeli ve eski teknik direktörü Mustafa Denizli ve genç çalıştırıcı Tamer Tuna ile görüşeceği ifade edildi.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap