SON DAKİKA
SON DAKİKA


Söderlund artık Atmaca
29.01.2021
ÇAYKUR Rizespor, transfer bombalarını bir bir patlatmaya devam ediyor. Loic Remy’nin 1.5 ay daha sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle teknik direktör Marius Sumudica’nın talebi doğrultusunda harekete geçen Rizespor yöneticileri, İsveç ligi ekiplerinden Hacken’de forma giyen Alexander Söderlund ile anlaşma sağladı. Devre arasında kadrosunu Eric Sabo ve Damjan Djokovic ile güçlendiren Yeşil-Mavililer, transferin tamamlanmasının ardından 32 yaşındaki golcü ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

MİLLİ OYUNCU

33 yaşındaki tecrübeli golcü, ülkesi Norveç’te Rosenborg ve Fransa’da St. Etienne formaları da giydi. Karadeniz ekibinin önümüzdeki günlerde transferi açıklayıp, Söderlund’a resmi sözleşmeyi imzalatması bekleniyor. Yıldız oyuncu, bu sezon Hacken’de 25 maçta 9 gol atarken, bugüne kadar çıktığı 335 resmi maçta 119 kez ağları sarsmayı başardı. Tecrübeli santrafor 28 kez de Norveç Milli Takımı’nın formasını terletirken, 2 kez gol sevinci yaşadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap