SON DAKİKA
SON DAKİKA


Skoda az yakar,çok atar
22.01.2021

SÜPER Lig’de 5 maçtır kazanamayan Çaykur Rizespor, sahasında ağırladığı Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup ederek kötü gidişe son verdi. Konuk ekip atak başladığı karşılaşmanın 4’üncü dakikasında  etkili geldi. Kenan Özer’in, altıpas üzerinden yaptığı vuruşta top dışarı çıktı. 10 dakikalık bölümün ardından oyuna ağırlığını koymaya başlayan Rizespor daha organize ataklar geliştirmeye başladı. Yeşil-Mavilier, dakikalar 42’yi gösterdiğinde öne geçmeyi başardı. Doğan’ın indirdiği topta Skoda, enfes bir vuruşla kaleci Günay’ı mağlup etti ve ilk yarı Rizespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

VAR PENALTIYI ES GEÇMEDİ

İKİNCİ yarının hemen başında konuk ekip Gaziantep FK, beraberlik golüne çok yaklaştı. 46. dakikada ceza sahasına yapılan ortada altıpas içinde Muhammet vurmak istedi, Rizespor’da Talbi son anda araya tehlikeyi savuşturmayı başardı. Yeşil-Mavililer 52. dakikada penaltı kazandı. Feranando sol kanattan ortasını yaptı top Djilobodji’nin eline çarptı. VAR incelemesinin ardından Halis Özkahya beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Skoda kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.

SAMUDİO GOL HASRETİNE SON VERDİ

YEŞİL-Mavililer, 2-0’lık skorun rahatlığıyla birlikte rakip kalede daha fazla gol pozisyona girmeye başladı. Farkı azaltmak isteyen Gaziantepspor ise savunmada açık vermeye başladı. 68. dakikada hızlı çıkan Rizespor’da Skoda’nın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Michalak müsait pozisyonda topu auta gönderdi. 85. dakikada yine kaleci ile karşı karşıya kalan Michalak düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Samudio farkı 3’e taşırken skoru da belirledi: 3-0.Bu sonuçla Karadeniz ekibi 5 maçlık galibiyet özlemine son verdi ve alt sıralardan uzaklaştı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap