SON DAKİKA
SON DAKİKA


Savaşarak üç puan alacağız
10.04.2021

ÇAYKUR RİZESPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, idman öncesi Mehmet Cengiz Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Uygun, ligde son oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri öztepe maçında beklentileri karşılayamadıklarını belirtti. Göztepe maçında alınan mağlubiyetten ders çıkaracaklarını dile getiren Uygun, Trabzonspor maçında daha iyi bir futbol izletme gayretinde olacaklarını aktardı.

İHTİYACIMIZ OLAN ÜÇ PUAN…

TRABZONSPOR maçının zorluk derecesinin çok yüksek olduğuna işaret eden Uygun, iki takımın maçlarının keyifli geçtiğini vurgulayarak "Abdullah Avcı hoca geldikten sonra oyun anlayışı ve planlaması değişen bir Trabzonspor gördük. İhtiyacımız olan üç puanı alabileceğimiz, sistem ve taktik anlamında sahada savaşarak kazanmak istediğimiz bir maç bizi bekliyor" diye konuştu.

HERKES MÜCADELE EDECEK

EKSİKLERİ olduğunu anlatan deneyimli teknik adam, eksik oyuncuların yerine oynayacak oyuncularına güvendiğini dile getirerek "Kovid-19'a yakalanan ve sakat olan bazı oyuncularımız var. Benim futbolcu kardeşlerimden kim oynarsa oynasın, sahada kazanma adına mücadelesini ortaya koyacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap