SON DAKİKA
SON DAKİKA


Samudio bu değil
12.02.2020

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, son haftalarda form düşüklüğü yaşayan ve ligde son oynanan Beşiktaş maçında maç kadrosuna almayarak tribüne gönderdiği Brain Samudio için flaş açıklamalarda bulundu. Oyuncunun eksikleri olduğunu ve daha çok çalışması gerektiğini söyleyen Kartal, “Samudio bu değil” ifadesini kullandı.

 

KARTAL, “Bazı maçlarda bazı oyuncuları oynatıyorsunuz, sürekli şans veriyorsunuz ancak arka tarafta bekleyen oyuncular var. Onlar da çalışıyorlar ve onlar da oynamayı hak ediyorlar. Bu bir rekabet. Sonuçta herkes profesyonel, ben de bir profesyonelim. Benim de sorumluluklarım var. Hak eden oyuncuyu, iyi oyuncuyu ve çalışan oyuncuyu oynatıyorum” diye konuştu.

 

OYNAMAYAN oyuncunun kendisini düzeltmesi gerektiğini vurgulayan Kartal, “Oyuncu diyecek ki; ‘Bu hoca beni oynatıyordu, şimdi neden oynatmıyor?’ Kendisi düşünecek, daha çok çalışacak. Söylediklerimi daha iyi yapacak. Demek ki bir şeyleri eksik yapıyor ki oynayamıyor. Samudio’yu seviyoruz. İyi bir çocuk. Ama bazı eksiklikleri var. Aramızda bazı şeyleri konuşuyoruz. O kendisi bulacak eksiklikleri” dedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap