SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor'un Dessena ısrarı
22.09.2020
SÜPER LİG’İN ikinci haftasında Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da moraller dibe vurdu. Yönetime mesaj veren yeşil mavili taraftarlar, eksik bölgelere transfer yapılmasını istedi. Karadeniz ekibinin transfer komitesi, çalışmalarını hızlandırırken başta stoper mevkii olmak üzere orta sahaya ve hücum hattına birer transfer daha yapmayı planlıyor.
LİDER OYUNCU LAZIM
Orta sahada lider oyuncu eksikliğini fazlasıyla hisseden Yeşil Mavililer, listesine İtalya’dan Daniele Dessena’yı almıştı. Geçen hafta oyuncunun kulübü Brescia ve menajeri ile ilk temas kurulmuştu. İtalyan kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncunun takımı Seri B’ye düştüğü için Rizespor’da forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.
PAZARLIKLAR SÜRÜYOR 
Merkez orta sahada görev yapan tecrübeli oyuncu için Brescia ile görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibi, oyuncunun bonservis ücretini aşağıya çekmeye çalışıyor. İtalyan oyuncunun kulüpten ayrılmak istemesi bu transferin önünü açarken Rizespor kısa süre içerisinde Dessena’nın transferini resmiyete dökmeyi hedefliyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap