SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor'da oyuncular uyarı aldı
10.02.2021

 
ÇAYKUR Rizespor, ligde son 2 haftada uzatma anlarında yediği gollerle büyük bir yıkım yedi. Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşan Yeşil-Mavililer, 1-0 önde iken 90+1’de duran toptan yediği golle sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Karadeniz ekibi, geride bıraktığımız hafta da Alanyaspor karşılaşmasında 90+6’da duran toptan yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

OYUNCULARI İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

TEKNİK direktör Marius Sumudica’nın, karşı- laşma sonrasında oyuncularıyla toplantı yaparak talebelerine uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Ru- men teknik adamın, futbolculardan daha dikkatli
olmalarını istediği öğrenildi. Öte yandan deneyimli teknik adamın, antrenmanlarda savunma oyun- cularına duran top konusunda sık sık çalışma yaptırdığı belirtildi.

GEREKEN ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ

GÖREVE geldiği günden beri sürekli duran toplardan gol yediklerine dikkat çeken 49 yaşın- daki teknik adam, “Kasımpaşa maçında ne yazık ki son dakikalarda sorumluluğumuzu unuttuk ve kornerden gol yedik. Alanyaspor maçında da bir duran toptan, kornerden gol yedik. Bu, so- rumluluk alınması gereken bir durum. Bireysel hataları asgariye indirmek için gereken önlemleri alacağız” ifadelerini kullandı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap